Valg- og profilfag

På Dalmose Skole kan man, som udskolingselev, vælge mellem tre profiler. Formålet med at vælge en profil er, at man kan styrke sin faglighed inden for et bestemt område. Det betyder også, at man som profil-elev skal arbejde målrettet med sin læring og have faglige ambitioner. For at vælge en profil, skal man være motiveret for at opnå læring på området, det er ikke et krav, at man allerede er dygtig på området, men man skal ville dygtiggøre sig. Profilen vælges for et år af gangen, men man kan godt vælge den samme profil flere år, hvis man har et ønske om det. Valgfagene indgår som en del af de tre profilfag.

I de fleste af ugens lektioner er man sammen med sin grundklasse og har et helt almindeligt skema. I fem lektioner om ugen er man sammen med sit profilhold, der består af elever fra 7., 8. og 9. årgang.

Siden er sidst opdateret 28. februar 2018